Dynamic Sports Recovery

V12 PRO Factsheet

V12 PRO Factsheet

12 kamer systeem

Gebruik van de met lucht gevulde 12-kamer manchetten van de V12 PRO zorgt voor effectief herstel. Iedere kamer vult zich opeenvolgend, te beginnen bij de voet en eindigend bij de lies. Als resultaat worden zwelling en overtollige vloeistof op een bijzonder grondige wijze afgevoerd. In de regel geldt: hoe meer kamers, hoe beter het resultaat.

Optimale druk

De V12 PRO werkt met een optimale maximum druk van 80mmHg. Hogere drukken zijn medisch gezien niet bewezen en wordt daarom niet geadviseerd. 

Compressietherapie gericht naar het centrum van het lichaam

De V12 PRO werkt hoofdzakelijk richting het centrum van het lichaam. Dit is de enige juiste manier om te zorgen dat vloeistoffen en afvalproducten optimaal worden afgevoerd en niet ophopen in uw benen. 

Individuele instellingen

De toe te passen druk, op- en afbouw tijd en behandelduur zijn afzonderlijk en op het individu in te stellen. Zo kan je rekening houden met trainingssituaties, blessures en andere specifieke omstandigheden. 

Consistente compressietherapie

De 12 kamermanchetten van de 12V PRO zorgen ervoor dat er geen afvalstoffen en overtollig vocht in extremiteiten achterblijven. Bij blessures of na een operatie kun je naar behoefte de therapieduur, drukhoogte en vul- en ontluchtingstijd aanpassen om een comfortabel maar efficiënt herstel te realiseren. 

Compressiebroek

De broekmanchet van de 12V PRO herstelt niet alleen je benen. Ook delen van de liezen, de billen, de buik en de onderrug worden door deze compressiebroek omsloten. Omdat er veel regionale lymfeklieren en belangrijke centrale spiergroepen zijn, is het gebruik van de compressiebroek met de V12 PRO bijzonder effectief. 

Optimaal ontwerp

De V12 PRO is ontworpen om complete ledematen inclusief de voet of hand stevig te omsluiten.  Hierdoor worden overtollig vocht en afvalstoffen optimaal afgevoerd en wordt er geen weefselvloeistof richting de voet of hand gedrukt.